Könyvajánló

bimbambusz_cimlap_LargeTóthárpád Ferenc: BIM-BAM-BUSZ

    Tóthárpád Ferenc számos gyermekeknek szóló antológia és önálló kötet után, most a legfiatalabbak, az óvodások és a kisiskolások kedvét keresi. A BIM-BAM-BUSZ című kötetéről megállapítható: hangulatával, szókészletével, versformájával az előző Unicus-könyv – a Szivárványból vánkost című „kétnyelvű”, latin és rovásírással készült versösszeállítás – szerves folytatása.
    Tóthárpád Ferenc művei hiánypótlóak. Ezt jól jelzi, hogy írásait keresik, szívesen olvassák és használják a határon túl élő magyarok is. Erdély, Ausztria vagy éppen Colorado (USA) – versei itt sem, ott sem ismeretlenek.
   Tóthárpád Ferenc nem titkolt szándéka, hogy hagyományos eszközökkel, a magyar nyelv csodáival teremtsen új minőséget, és ezzel újabb lehetőséget nyújtson e csodák felfedezésére a gyerekek, a szülők, a nagyszülők, a pedagógusok és a nevelők számára egyaránt.

BIM-BAM-BUSZ
Gyermekversek, mondókák
Diós Gabriella rajzaival
Unikus Műhely, Bp., 2011.

Megrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Libri Könyvesboltból , vagy a Bookline.hu weblapról.

 

PrucsokMikulas_web

Tóthárpád Ferenc: A Mikulás Tücsökfalván

     Szent Iván és Húsvét után Mikuláskor is „ellátogathat” a gyerekekhez Tücsök Prücsök. A népszerű Trixi Könyvek sorozatának újabb darabja, Tóthárpád Ferenc verses meséje, a Prücsök-történetek negyedik része. Megjelenése egy újabb zenei mű születését is jelenti, hiszen Schher Uwe zenéjével elkészült A Mikulás Tücsökfalván szimfonikus meseváltozata.

A Mikulás Tücsökfalván

Trixi könyvek, Bp., 2011
Illusztrálta Őszi ZoltánSzülőkategória: Könyvajánló
Ajánlók ** Könyvajánló (összes) ** Könyvajánló: Tóthárpád Ferenc legújabb könyvei

Támogatók, segítők

Érdeklik a szép fotók?

Látogassa meg a fényképgalériámat!  Művészi fotók az Óperencia főszerkesztőjétől.

Böngésző

Ajánlott böngészők a honlap használatához: Firefox, Opera, Google Chrome. Nem ajánlott böngésző: Internet Explorer 6.